SPAR 50%! Brug rabatkoden VELKOMMEN og få 50% på din første kasse - igen bindinger! Tilbuddet gælder så lager haves!

Fitnesskassens Handelsbetingelser

Om Fitnesskassen
Gode Kasser ApS – CVR nr. 35867074
Mejerivej 9B, 4050 Skibby
E-mail: info@Fitnesskassen.dk

Fitnesskassen er en service der skal hjælpe dig med din træning. Hver måned modtager du en pakke fra os med nye spændende kosttilskud. Pakkens indhold vil aldrig være ens, så du kommer ikke til at køre død i store poser med protein.

Levering
Vi sender kassen ud med DAO365 d. 5. i måneden. Fitnesskassen bliver som udgangspunkt sendt uden omdeling, og den vil som oftest være fremme på nærmeste pakkeshop indenfor 1-4 hverdage.
Har du ikke mulighed for at hente din pakke inden for fristen, bedes du sende os eller DAO en mail for at forlænge pakkens liggetid. Hentes din pakke ikke, skal du betale leveringsomkostningerne for returforsendelsen (50 DKK) pengene trækkes automatisk.

Aftalen
Når du bestiller en Fitnesskasse, får du automatisk en ny Fitnesskasse hver måned. Vi sender kasserne senest d. 5 i måneden. Vi trækker dog pengene fra din konto d. 1 i måneden.
Ved køb giver du automatisk Fitnesskassen lov til løbende at trække betaling for dit medlemsskab indtil du opsiger din abonnementsaftale.

Opsigelse
Ønsker du at opsige, skal dette gøres senest den 20. i måneden. Opsiger du efter d. 20 i måneden, træder opsigelsen først i kraft næste måned.
For at opsige, skal du logge ind på din konto på www.Fitnesskassen.dk/konto og derfra opsige. Hvis du ikke har et login til siden, kan du oprette et på loginsiden - så får du tilsendt en email med et password automatisk.
Du vil herefter modtage en bekræftigelse på din opsigelse.
Bemærk venligst, at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere din Fitnesskasse, eller at lade være at betale. Du vil derfor hæfte for Fitnesskassen/Fitnesskasserne, returfragten og ny forsendelsesfragt.

Pris og betalingsbetingelser
Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms.
Det er dit ansvar at der i den datoperiode der hedder 28.- 3. i hver måned, er penge på den konto som er tilknyttet det betalingskort som du har benyttet ved tilmelding, således vi kan trække betalingen.
Der kan være mulighed for prisændringer, dog vil du blive varslet 30 dage inden dette vil ske. I tilfælde af prisændring, vil du blive varslet via email, hvor du også vil have mulighed for at opsige dit abonnement inden prisændringen træder i kraft.

Kreditkortbetaling
Vi anvender Stripe som leverandør af betalingsløsning, og tager imod følgende betalingskort: Visakort og MasterCard.

Refundering og fortrydelsesret
Det er ikke muligt at returnere din Fitnesskasse, da der ifølge købeloven ikke er returret på fødevarer købt på nettet. Det er dog muligt at afbestille din næste Fitnesskasse indtil d. 20 i måneden.

E-mail udsendelse
I forbindelse med dit medlemsskab har vi brug for at sende dig emails med information om pakkelevering, kvitteringer mm. Fordi giver du sammen med dit medlemsskab samtykke til at modtage emails fra os.
Ønsker du ikke at modtage mails fra os, så skal du fravælge det på din kontoside. Vær opmærksom på, at vi så ikke kan informere dig når der er pakke på vej, eller den er leveret til din pakkeshop. Meget upraktisk !

Ophavsret
Fitnesskassen har ophavsretten til alt materiale på Fitnesskassen.dk