FitnessKassens Handelsbetingelser

– en del af Reva Media ApS

 

Om FitnessKassen

Reva Media ApS – CVR nr. 20 85 08 33

Pilestræde 40B 1. sal, 1112 København K

E-mail: info@fitnesskassen.dk

FitnessKassen er en service der skal hjælpe dig med din træning. Hver måned modtager du en pakke fra os med nye spændende kosttilskud. Pakkens indhold vil aldrig være ens, så du kommer ikke til at køre død i store poser med protein.

 

Levering

Vi sender kassen ud med DAO365 d. 5. i måneden. FitnessKassen bliver som udgangspunkt sendt uden omdeling, og den vil som oftest være fremme på nærmeste pakkeshop indenfor 1-4 hverdage.  

Har du ikke mulighed for at hente din pakke inden for fristen, bedes du sende os eller DAO en mail for at forlænge pakkens liggetid. Hentes din pakke ikke, skal du betale leveringsomkostningerne for returforsendelsen (50 DKK) pengene trækkes automatisk.

 

Aftalen

Når du bestiller en FitnessKasse, får du automatisk en ny FitnessKasse hver måned. Vi sender kasserne senest d. 5 i måneden. Vi trækker dog pengene fra din konto d. 1 i måneden. 

Ved køb giver du automatisk FitnessKassen lov til løbende at trække betaling for dit medlemsskab indtil du opsiger din abonnementsaftale.

 

Opsigelse

Ønsker du at opsige, skal dette gøres senest den 20. i måneden. 

Ønsker du at opsige dit medlemsskab hos FitnessKassen skal du sende din opsigelse i en email til os på info@fitnesskassen.dk

I mailen skal du skrive at du ønsker at opsige dit medlemsskab og informere os om nedenstående oplysninger:

– Dit fulde navn
 
Din adresse 
– Den email du har tilmeldt dig med

Du vil herefter modtage en bekræftigelse på din opsigelse. Det er vigtigt at du gemmer denne bekræftigelse.

Bemærk venligst, at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere din FitnessKasse, eller at lade være at betale. Du vil derfor hæfte for FitnessKassen/FitnessKasserne, returfragten og ny forsendelsesfragt.

 

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. 

Det er dit ansvar at der i den datoperiode der hedder 28.- 3. i hver måned, er penge på den konto som er tilknyttet det betalingskort som du har benyttet ved tilmelding, således vi kan trække betalingen.

Der kan være mulighed for prisændringer, dog vil du blive varslet 30 dage inden dette vil ske. I tilfælde af prisændring, vil du blive varslet via email, hvor du også vil have mulighed for at opsige dit abonnement inden prisændringen træder i kraft. 

 

Kreditkortbetaling

Vi bruger Stripe payment, og tager følgende betalingskort: Visa/Dankort, MasterCard og American Express. 

 

Refundering og fortrydelsesret

Det er ikke muligt at returnere din FitnessKasse, da der ifølge købeloven ikke er returret på fødevarer købt på nettet. Det er dog muligt at afbestille din næste FitnessKasse indtil d. 20 i måneden.   

 

E-mail udsendelse

FitnessKassen forbeholder sig retten til at sende e-mails ud til dig, når der sker ting som vi vurderer kan være interessante for dig.

 

Ophavsret

FitnessKassen har ophavsretten til alt materiale på FitnessKassen.dk