Historien om fitnesskassen

Fitnesscentrene i Danmark er besøgte som aldrig før, løberuterne er overrendte, og nye træningsmåder opstår konstant. Men fitness- og sundhedsindustrien viser ikke kun en stigende interesse i motion men også en stigende interesse i sund kost, der kan fremme ens form. Det er her ideen bag fitnesskassen startede. At skabe en kasse hvor man som kunde får mulighed for at modtage produkter, der kan imødekomme denne nysgerrighed eller dedikation til sund kost og fitnessprodukter.
 
FitnessKassen.dk blev stiftet mid 2016, og derefter solgt d. 1. januar 2019. Vores formål er at give vores kunder en endnu større oplevelse end før, og introducere dem til produkter de måske aldrig har kendt til. Og uanset om man har et nyt eller rutineret kendskab til fitness- og træningsverdenen, er Fitnesskassen en god måde at få prøvet forskellige produkter af.
 
Fitness Markedet bugner af kosttilskud, proteinbarer med mere, og det kan hurtigt føles som en jungle at navigere rundt i. For selvom produkterne er sunde, hvad er så bedst, hvad smager bedst, og hvad kan bedst muligt bidrage til, at man opnår de ønskede resultater?
Med en månedlig kasse leveret til døren af Fitnesskassen vil man som abonnent opleve, at det at få spist rigelige mængder protein gennem dagen kan være en både nem og nydelsesfuld ting. En ting der ligeledes kan være bidragende til bedre resultater i træningssammenhæng og en overordnet sundere livsstil.


Vi vil meget gerne høre din mening om vores kasser, skriv til info@fitnesskassen.dk for ris, ros og spørgsmål.